Brnčičeva ulica 17 a, 1000 Ljubljana, Slovenija        info@bonta.si       +386 (0)59 945 949

Storitve

Nudimo vam mednarodne prevoze po celotni Evropi, logistične in servisne storitve, ter skladiščenje.

Mednarodni prevozi

mednarodni transportiBlago prevzamemo, skladiščimo in dostavimo kjerkoli v Evropi.

Nudimo vam prevoze s kontroliranim temperaturnim režimom, jumbo prevoze, mega prevoze in prevoze nevarnega blaga (ADR). 

Transport organizirajo usposobljeni prometniki, odpeljejo pa odgovorni vozniki z večletnimi izkušnjami.

Povratno informacijo o tem, kje se trenutno nahaja vaša pošiljka, vam omogočamo s posebnim programom za sledljivost tovora.

Dostave po Sloveniji

slovenijaSladoled, vroče žemljice ali paket, ki ne gre v poštni nabiralnik, prevzamemo in dostavimo kamorkoli v Sloveniji

Nudimo vam paketno dostavo in dostavo hrane po konkurenčnih cenah.

Skladiščenje

skladiščenjeV prestolnici Slovenije vam nudimo prostor za skladiščenje.

Zaradi neposredne bližine obvoznice, ter železnice in letališča je skladišče v ljubljanskih Črnučah primerno za hranjenje in nadaljno distribucijo vašega blaga po celotni Evropi.

Vaše blago tako na želeni lokaciji prevzamemo, ustrezno označimo vrsto in velikost, ter shranimo v našem skladišču, po želji tudi preparkiramo, in ga ob dogovorjenem terminu dostavimo.

Logistika

logistikaImate v vašem podjetju proizvodnjo linijo, potrebujete pa nekoga, ki bo poskrbel za vse kar je v povezavi s transportom vašega blaga? V podjetju Bonta d.o.o. vam nudimo vse logistične storitve - prevzem in nakladanje blaga na vaši lokaciji, skladiščenje in dostavo z razkladanjem na želeni lokaciji.

Za vas uredimo tudi vse carinske postopke in ostalo dokumentacijo vezano na vaše blago, tako da se vi lahko posvetite proizvodnji in prodaji.

Servisne storitve

servis kamionovNaše storitve zavzemajo vzdrževanje in popravila tako lastnega voznega parka kot tudi popravila tovornih vozil zunanjih naročnikov.

Poleg popravila priklopnikov in polpriklopnikov vseh znamk, vam nudimo tudi menjavo in skladiščenje tovornih pnevmatik.

V primeru, da potrebujete popravilo vašega tovornega vozila na terenu, je našim obstoječim strankam 24h/dan kjerkoli v Evropi na voljo posebej za pomoč na cesti izurjena ekipa. Popravila na terenu zagotavljamo po zelo ugodnih cenah.

Dobavimo in namestimo vam tudi želene rezervne dele.

Kontakti

Bonta d.o.o.
Brnčičeva ulica 17 a
1000 Ljubljana
Slovenija

Tel: +386 (0)59 945 949  
Fax: +386 (0)59 946 036
E-mail: info@bonta.si

Certifikati

Excellent SME
Pridobili smo certifikat Excellent SME - odlično srednje, malo ali mikro podjetje, ter platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2023, smo pa tudi v pridobivanju certifikata ISO 9001.

Med najhitreje rastočimi podjetji

GazelaPonosni smo na pozitivno rast našega podjetja in na nova delovna mesta, ki jih ustvarjamo. Od leta 2011 je bilo naše podjetje že 5x zaporedoma nominirano za najhitreje rastoče podjetje v Osrednjeslovenski regiji.

Že več kot 10.000 zadovoljnih naročnikov

Od leta 1999 nam je zaupalo že več kot 10.000 naročnikov, če naštejemo samo nekatere izmed njih: Hella d.d., Hidria LC d.o.o., Sanolabor d.d., Sportina Bled d.o.o., TKK Srpenica d.o.o., Rotos d.o.o. Idrija, Količevo karton d.o.o., Benteler trgovina d.o.o., Julon d.o.o., Trimo d.d., Mercator d.d.,...